جلسه ارتقاء فرهنگ ترافیک شهرستان به ریاست کریم حمیدوندو با حضور رئوسای ادارات در فرمانداری تفرش تشکیل شد.
به گزارش تفرش عصر مدرن به نقل از سایت فرمانداری تفرش کریمحمید وند با اشاره به آغاز ماه رمضان گفت: در ماه میهمانی خدا، محرومین را درک کنیم و با مشارکت در امر تهیه بسته های حمایتی با دستگاههای مسئول همکاری لازم را داشته باشیم.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات امسال، اظهار کرد: ادارات از بعد قانونی باید از هر جهت بی طرف بوده و نباید امکانات اداری در اختیار کاندیدهای احتمالی قرار گیرد.
فرماندار تفرش با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری انتخابات را حق الناس معرفی کرده اند،افزود: باید مدیران دقت بیشتری کرده تا ضمن عدم پایمالی حق الناس، انتخابات امسال نیز به خوبی اجرا شود.
حمید وند ادامه داد: رای حق مردم است و ممکن است یک نفر با یک رای بیشتر بتواند انتخاب شده و اقداماتی برای مردم انجام دهد، لذا ادارات می بایست بی طرف باشند.
وی تصریح کرد: ممکن است کاندیدی رابطه فامیلی، خویشاوندی، دوستی با یکی از مدیران ادارات داشته باشد ولی این رابطه نباید در ساعات اداری، مکان اداری و سبب استفاده از امکانات دولتی شود.
فرماندار تفرش با اشاره به اینکه کمبود آب در شهرستان مسئله ای جدی است، اظهار کرد: می بایست با استفاده از روشهای متفاوت اعم از اطلاع رسانی پیامکی تا مدیریت مصرف آب در ادارات، بتوانیم این بحران را نیز به راحتی پشت سر بگذاریم.
حمید وند با اشاره به اینکه کارگاههای آموزشی برای کارکنان آبیاری فضای سبز نیز انجام شده است، ادامه داد: برای نگه داری فضای سبز بهتر است شبها آبیاری شود و با تغییر نگرش و استفاده از روشهای خاص بتوانیم دقت عمل و فرهنگ استفاده صحیح از این منبع خدادای را ترویج کنیم.
مراتی معاون مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری با اشاره به وظایف استانداری و فرمانداری ها گفت: استانداری و فرمانداری ها 5 وظیفه ی مهم سیاست گذاری، هماهنگی، هدایت، حمایت و نظارت را برعهده دارند که وظیفه نظارت آخرین وظیفه است.
وی با اشاره به اینکه شناسایی آسیبهای اجتماعی و تلاش در رفع آنها از وظایف دفتر امور اجتماعی است، اظهار کرد: یکی از آسیبهای اجتماعی کشور تصادفات و تلفات ناشی از آن است که در این خصوص برای اولین بار در استان مرکزی در سال گذشته سند «ارتقا فرهنگ ترافیک» با شعار «شهر بدون پلیس، هر شهروند یک پلیس» و با همکاری 44 دستگاه اجرایی، با 900 عنوان برنامه تدوین و اجرا شد.
معاون مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری ادامه داد: در سال گذشته به صورت پایلوت اقداماتی در سطح شهر اراک انجام شد و امسال با هماهنگی با استاندار محترم این برنامه در سایر شهرستانها با همکاری دستگاههای اجرایی، اجرا خواهد شد.
مراتی افزود: در سال گذشته در اراک 67 هزار دانش آموز، مهدهای کودک، بازنشستگان، کارمندان ادارات آموزش دیدند که نتیجه آن کاهش 19 درصدی تصادفات ترافیکی در سطح استان مرکزی شد.
وی تبلیغات و اطلاع رسانی، اجرای همایشها، استفاده از ظرفیت گروهها و اقشار، پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی، ارسال پیامک های آموزشی، نصب 2103 بنر، توزیع 85800 برگ پوستر و بروشور، تدوین آثار هنری و کتب، برگزاری 53 کارگاه آموزشی، آموزش 5 هزار نفر پرسنل 35 دستگاه اجرایی، درج پیامهای آموزشی در نامه ها و سایت های ادارات، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و ورزشی، توزیع تقویم های آموزشی از دیگر اقدامات سال گذشته عنوان کرد.
معاون مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری با اشاره به برنامه های ارتقا فرهنگ ترافیک در شهرستانها گفت: در شهرستانها با همکاری و هماهنگی سایر ادارات برنامه های مهم و تاثیر گذار و از پیش برنامه ریزی شده، انجام خواهد شد.
مراتی، طرح موضوع اجرای برنامه ها، حمایت مادی و معنوی، تشکیل کمیته های پیش بینی شده، برگزاری جلسات مشترک با ادارات، عقد تفاهم نامه با ادارات مشارکت کننده، نظارت مستمر بر تحقق برنامه های پیش بینی شده، ارزیابی ادارات مشارکت کننده را بخشی از وظایف فرمانداری ها برشمرد.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : فرمانداری تفرش,جلسه ارتقاء فرهنگ ترافیک شهرستان تفرش,تفرش,علیرضاجعفری,